Elisan yksärit

Lämpimästi tervetuloa!

Elisan yksärit on nimensä mukaisesti yksityinen talli, jossa asustaa Elisan omat yksityishevoset. Talli on vanha ja tarjoaa kodin sekalaiselle sakille kaikenkarvaisia kavioeläimiä. Tallin ovet aukesivat ja toiminta lähti käyntiin huhtikuussa 2018, kun pohdin oman virtuaaliharrastukseni suuntaa. Monet aikaisemmat tallini tuottivat liiaksi stressiä, joten päätin yhdistellä uutta ja vanhaa. Ulkoasu on kierrätetty Maanan Suomenhevosten ulkoasusta, tallin hevoslaumassa on loput Maanan suokeista, mutta löytyy täältä myös muitakin hevosia mm. Tunturin Tallilta. Lauma koostuu sekalaisesti valokuvallisista ja piirretyistä, enkä halua erityisesti erotella niitä. Mielestäni kuvalliset ja piirretyt ovat keskenään tasavertaisia, aivan kuten myös villit ja alaiset kilpailut..

Toiminta:
Kilpailen hevosteni kanssa rennosti, pitkällä aikavälillä ja kisasuoritukset toteutetaan niin villien, kuin alaistenkin parissa, ja myös näyttelypuolellakin pyörähdetään aina välillä. Pyrin tekemään tallista itselleni sellaisen hyvän olon harrastuspaikan, jossa ei tarvitse ottaa stressiä mistään. Aion jatkossa myös kasvattaa hevosia hiljalleen, satunnaisesti eri roduissa kasvattiliitteellä "Eli's" sekä "Een". Kaikki hevoseni ovat myös tarjolla jalostukseen/liisinkiin, kysy rohkeasti jos jokin hevosista houkuttelee.

Sijainti:
Talli sijaitsee virtuaalisessa Etelä-Suomessa, noin 50 kilometrin päässä Helsingistä. Varsin tarkkaa paikkaa en kuitenkaan halua kertoa, mutta ympäriltä löytyy maaseudun rauhaa. Tallille pääsee myös ihan hyvin julkista liikennettä käyttäen.

Toivottavasti viihdyt sivuillani ja tulet käymään uudelleenkin.


Terveisin,
Elisa VRL-06066
Sivut päivitetty 7/2018
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen. Ulkoasun ja sivuston tekijänoikeusmerkinnät täällä.
Kaiken materiaalin (tekstit, kuvat, ulkoasu) kopioiminen on kiellettyä!