img

Tervetuloa sivuillemme!

Eelinniemen talli (EELI2547) sijaitsee virtuaalisessa Pohjois-Suomessa, Lapin läänissä. Tarkempaa sijaintia ei ole merkitty, mutta Iso-Syötteen tunturi siintää maisemassa. Tallirakennus on sekoitus uutta ja vanhaa. Eelinniemen tallin tiluksilla on toiminut aikoinaan suuri ratsastuskoulu, mutta omistajapariskunnan jäädessä eläkkeelle, ilmestyi talli tiluksineen markkinoille. Ratsastuskouluaikoina tallissa oli noin viisitoista pientä ponikarsinaa nykyisen oritallin tiloissa, mutta modernisoinnin ja tammatallin rakentamisen jälkeen jäljelle jäi neljätoista suurempaa karsinaa. Oreilla ja tammoilla on siis omat tallinsa, jossa ne saavat asustaa leppoisasti erillään toisistaan. Rakennustöiden myötä kaksikerroksisen, punamultamaalilla värjätyn tallin yläkertaan rakennettiin jo olemassa olleen heinävintin lisäksi oikein mukava oleskelutila. Lisäksi vielä pihapiiriin isomman tarhan tilalle rakennettiin pihatto, johon mahtuu neljä hevosta. Näin ollen Eelinniemi tarjoaa tilat yhdeksälletoista hevoselle.

Aikanaan kauppojen allekirjoituksen jälkeen ratsastuskoulun ponit myytiin ja tilaa asuttamaan muutti täysin uudet hevoset. Eelinniemen hevoset edustavat suomalaista syntyperää, suomenhevosia, ja kilpailevat ratsastuslajien parissa. Ravureita ei tallilta kuitenkaan tällä hetkellä löydy, vaikka omistaja harrastaakin myös ravihevosten parissa. Tila itsessään sopii paremmin ratsuhevosten pitämiseen, sillä harjoitusrataa ei lähimailla ole, mutta oma ranta ja pieni maastoesterata sekä lukuisia hienoja metsäreittejä kyllä löytyy kolmen ratsastuskentän lisäksi.

Omien hevosten kilpailuttamisen rinnalla Eelinniemen tilalla kasvatetaan pienimuotoisesti suomenhevosia. Tallin kasvatit tunnistaa nimen edessä olevasta kasvattajanimestä "Eelin". Vuonna 2014 syntyikin tallin ensimmäiset kasvatit. Välissä on kuitenkin ollut taukoa kasvatuspuuhista, mutta mahdollisesti uusia varsoja syntyy vuoden 2016 loppuun mennessä.

Sen pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan talliin ja hevosiin!
Terveisin Viiru (VRL-06066), SitRa


Uusimmat kuulumiset - Vanhat uutiset täällä

11.1.2017 - Kadotettu Eetos on palkittu Championiksi! Onnea kasvattajalle ja onnea meille :D

Ulkoasu © Vapaasti kopioitavaa by Melissa & Milja | Ulkoasun kuvat © Viiru | Tausta © The Inspiration Gallery | Virtuaalitalli & Virtuaalihevonen