Sivut päivitetty 7.1.2020

Tervetuloa ostoksille!

Ravivaruste on virtuaalinen varusteliike, josta löydät varusteet hevosellesi treenii- ja kilpailuihin. Valikoimastamme löydät tarvikkeet niin kärryajoon kuin monteenkin sekä hevosen perushoitoon ja ruokintaan. Ravivaruste perustettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2010, ja se ehtikin olla toiminnassa muutamia vuosia. Nyt sama varusteliike on vihdoin palannut takaisin vanhoin ja uusin varustein.

Kaikki Ravivarusteen tuotteet on Elisan (VRL-06066) piirtämiä. Mukana on uudelleen piirrettyjä, mutta vanhoja tuotteita mukailevia varusteita sekä täysin uusia tuotteita. Tavaramerkit ovat myös Elisan kehittämiä, mutta näistä osa saattavat olla käytössä muillakin varustekaupoilla (esimerkiksi Cassiel Equus Sport ja Bridleman).

Ohjeita varusteiden kopioimiseen:

1. Copymerkintä tulee linkittää vapaamuotoisesti sivuille, jolla kuvia käytetään. Esim. muodossa "Varusteet tarjoaa Ravivaruste".
2. Tallenna kuvat aina omalle koneellesi ja lataa sitä kautta kotisivuillesi. Ei siis suoralinkitystä.
3. Varusteiden uudelleen piirtäminen / jäljentäminen tai lisääminen omaan varustekauppaan ei ole sallittua, ethän myöskään väitä varusteita itse tehdyiksi.
4. Kuvien värejä ja kokoa saa muuttaa. Muun kaltainen muokkaaminen ei kuitenkaan ole sallittua.
5. Ostosta / kuvien käytöstä ei tarvitse erikseen ilmoittaa. Mikäli haluat kuitenkin ilmoittaa, voi sen tehdä Ravivarusteen keskustelussa.

Väärinkäyttötapauksissa, varustetoiveissa tai muissa merkeissä voi ottaa yhteyttä sähköpostilla elisa06066gmail.com
tai Keskustassa Ravivarusteen omassa topicissa.

Ulkoasu © Vk Melissa & Milja, muokkaus Elisa
Kaikki varusteet on Elisan käsialaa.