Etusivu   |   SitRa   |   Kilpailut   |   Sähköposti

Image Map
KK Sitruuna
Kisakeskus Sitruuna sijaitsee virtuaalisuomessa, mutta paikkakuntaa ei ole määritelty sen tarkemmin. KK Sitruunan tarkoitus on toimia virtuaalisten ratsastuskilpailuiden järjestyspaikkana, ja onkin puitteiltaan loistava tähän hommaan!

KK Sitruunan tiloissa on mahdollista järjestää koulu- ja estekilpailuiden lisäksi myös mm. kenttäkilpailuja, matkaratsastusta, westerniä sekä raveja. Kilpailut ovat pääosin kaikille avoimia, mutta joskus kilpailut on rajattu tietylle rodulle tai mahdollisesti ratsastusseuralle. Kisakeskuksen alueella on kaksi ratsastuskenttää ja kaksi maneesia. Lisäksi aivan piha-alueen läheisyydestä alkaa kolmenkymmenen estettä sisältävä maastoesteosuus, josta löytyy lukuisia erilaisia reittejä ratsastustasosta riippuen. Kisakeskusta ympäröi suuri metsäalue, jossa on moottoriajoneuvoilla ajo kielletty, joten ratsastusalueet ovat turvalliset ympäri vuoden. Ravirata sekä ravintolakatsomo sijaitsee lähellä kisakeskusta, vain neljänsadan metrin päässä parkkipaikka-alueelta oikealle mentävää tietä pitkin.

Ratsastusseura Sitruunan Ratsastajat
KK Sitruunan yhteydessä toimii myös ratsastusseura Sitruunan Ratsastajat (SitRa), johon voi halutessaan ilmoittautua sähköpostilla. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa oma nimimerkki ja VRL-tunnus. Emme vaadi seuralaisilta kilpailuiden järjestämistä, mutta halutessaan kisoja saa kuitenkin järjestää, ja KK Sitruunan tiloja voi lainata vapaasti.


Tervetuloa mukaan kilpailemaan!
Ulkoasu, kuvat ja tekstit © VRL-06066 | Kaikki luvaton, suora ja epäsuora kopiointi kielletty!
Virtuaalitalli (/virtuaalinen kisakeskus)