Kilpailutoiminta

Kilpailuja järjestämme satunnaisesti ja kaikki kilpailumme ovat avoimia myös ulkopuolisille osallistujille. Ratsastuskilpailut pidetään VPA:n alaisena ja näyttelyt ovat piirroshevosille, joten ne kuuluvat PKK:n alaisuuteen, poikkeuksena MSY:n mätsärit. Alle on listattu kaikki Kuuran Tallin näyttelyt ja ratsastuskilpailut. Tervetuloa mukaan! :)

Näyttelyt

31.12.2019 PKK, Kutsu - luokkia myös nuorille hevosille

Ratsastuskilpailut

23.12.2019 KO RE, Kutsu

Kasvatit

Kasvatteja meillä syntyy lähinnä omaan tarpeeseen, mutta joskus kasvatit saattavat tulla myyntiin asti. Tilausvarsoja saa kysyä, ja tallin orit/tammat ovat tarjolla ulkopuoliseen käyttöön harkitusti. Kuuran ratsupainotteiset kasvatit eivät ainakaan toistaiseksi saa varsinaista kasvattiliitettä, mutta ravisukuiset kasvatit saavat vanhan tutun "EP" (sh) ja "Speed" (lv, she).

Kasvattieni toivon kilpailevan edes muutamat kilpailut elämänsä aikana ja jatkavan sukuaan. Laatuarvosteluja tai muita palkintoja en kasvateilleni vaadi, mutta tottakai kasvattieni kanssa saa kiertää kaikki tilaisuudet, joihin ne sopivat. Sivujen osoitteen muuttuessa haluaisin uuden osoitteen tietooni, jotta voin päivittää kasvattilistan ajantasalle. Varsinaisesti muita ehtoja ei ole :)

Punainen M-merkintä tarkoittaa hevosen olevan myytävänä.

Syntyneet kasvatit

10.01.2020 sh-o. Hopeanvalkea, i. EP Hopea & e. Vienovalkea AK, om. Kuuran Talli
05.01.2020 sh-o. EP Laakeri, i. Lakimies & e. Rusiina, om. Kuuran Talli
19.12.2019 sh-o. Hopeatuli, i. EP Hopea & e. Helmin Kipinä, om. Kuuran Talli - M

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus VRL-06066 | Tausta © Unsplash.com /tai Subtle Patterns
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen. Kaikki materiaali © VRL-06066, ellei toisin mainita.