Etusivulle || Hevoset || Kuvia tallilta
Kivimetsän tila, ja sen yhteydessä toimiva Kivimetsän matkaratsut on pieni yksityinen maalaistalli virtuaalisessa Keski-Suomessa. Tallin omistaja, Elisa (VRL-06066) kilpailee hevosillaan pääosin matkaratsastuksessa, ja toisinaan kilpailuissa kiertämisen lisäksi järjestää hän myös itse Kivimetsän mailla kaikille avoimia kilpailuja.

Kivimetsän tilalla on myös karsinapaikkoja vapaana yksityisille ratsuille. Yksärit ovat tervetulleita osallistumaan tallin matkaratsastuskilpailuihin ja voivat halutessaan vapaasti lainata kenttää ja maastoja omien tapahtumien järjestämiseen. Tällä hetkellä tallissa on vapaita karsinapaikkoja. Lisää tietoa karsinavuokrasta voit lukea täältä.

Tällä hetkellä tallissa asuu neljä Elisan omaa hevosta. Näistä kaksi on lämminverisiä, jotka on varsasta asti ratsuiksi koulutettuja. Mitään kummempia lämppärikaksikko ei siltikään osaa, mutta matkaratsastukseen ne ovat oikein sopivia; kestäviä, nopeita ja hyvähermoisia. Ryhmän kaksi muuta hevosta edustavat suomalaista syntyperää ollen ehta aitoja suomenhevosia. Kumpikin on elisan omia kasvatteja ja kilpailevat pääosin perus este- ja koulukilpailuissa satunnaisten matkaratsastuskilpailujen ohella. Tulevaisuudessa tallin pihalla saattaa myös kirmata nelikon suloisia jälkeläisiä, mikäli kisakentiltä menestystä kumpuaa. Hevosiin pääsetkin tutustumaan "hevoset"-sivulla.

- Elisa

PS. Tykkäsitkö meistä? Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla!Huomaathan, että kyseessä on virtuaalitalli!
Kaikki sivuston materiaali ulkoasua myöten on Elisan käsialaa, ellei toisin mainita. Kopiointi kielletty!