Tervetuloa Kuuran Talliin!

Kuuran Talli on 2014 perustettu virtuaalinen yksityistalli, jossa asustaa Elisan yksityisiä piirroshevosia.

Toiminta on pääosin omien hevosten kanssa kilpailemiseen ja satunnaisten villien tapahtumien järjestämiseen painottuvaa, mutta myös kasvatteja saattaa syntyä oman tarpeen tai ulkopuolisen kysynnän mukaan. Kasvatit nimetään kuitenkin ainakin tällä hetkellä ilman kasvattiliitteitä. Tällä hetkellä meillä ei ole yksityisille avoimia karsinapaikkoja.

Sen pidemmittä puheitta, tervetuloa tutustumaan talliin ja hevosiin!

Terveisin,
Elisa VRL-06066
elisa06066 [att] gmail.com

Asukkaat

JB Azalea "Taika"
fwb, tamma
Helppo B / 100 cm

Taika on lempeä ja hyväkäytöksinen nuori tamma ja se tulee kaikkien kanssa toimeen. Taikan kanssa on helppo työskennellä kun se suhtautuu nöyrästi kaikkeen. Työskentely siltä onnistuu vaivatta ja motivaatiota ei puutu. Luonteeltaan se on aina ollut avoin ja tamman kanssa pystyykin työskentelemään kaikenlaiset ratsastajat.
Helmin Kipinä "Kipsu"
sh, tamma
Helppo B / 100 cm

Kipsu on koko tallin maskotti eikä kukaan kävijä taida tammasta pahaa sanaa sanoa. Se on kaikissa tilanteissa helppo ja kiltti tapaus, jonka kanssa harrastaminen on helppoa ja mukavaa, todellinen hyvän mielen hevonen. Kipsu pitää lapsista ja sen kanssa pärjäävät ihan kaikki hoitaessa, ratsain ja taluttaen vauvasta vaariin. Sillä on bonuksena hyvät pehmeät askellajit, joissa aloittelijankin on helppo istua.
SN The Hatter "Hattu"
fwb, tamma
Helppo A / 110 cm

Hattu on symppis tamma. Hoitaessa se seisoo rauhallisesta aloillaan, eikä liiku, näyki saatika luimistele. Se nauttii paljon harjattavana olemisesta ja kaikenlaisesta puuhailusta hoitajansa kanssa. Ratsastaessa Hattu on ihan mukava, tosin ratsastajaansa opettava tapaus. Tamma tekee kyllä aina parhaansa, mutta ottaa toisinaan nokkiinsa, mikäli ratsastaja ei istu tasaisesti selässä tai pyytää siltä jotain, mikä ei vielä kunnolla suju. Hattu ei siis ole aloittelijoiden hevonen, mutta opettaa kyllä jo osaavammille ratsastajille ainakin kehonhallintaa ja rauhallisuutta. Tamma loistaa esteillä, mutta pärjää myös kouluratsuna.
Ivory Colibri "Iipa"
fwb, tamma
Vaativa A / 110 cm

..................
Riveeria "Riffi"
kwpn, tamma
Vaativa A / 100 cm

..................

Ulkoasu © M Layouts, muokkaus VRL-06066 | Tausta © Unsplash.com
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen. Kaikki materiaali © VRL-06066, ellei toisin mainita.