Etusivu   ★   Hevoset   ★   Kasvatustoiminta   ★   Ota yhteyttä @                   VRKK : VRER : Ravilista : Ravichat


Tervetuloa

Elisan Ravitalli on pieni talli virtuaalisessa Keski-Suomessa, entisellä maa- ja metsätilalla, joka on myöhemmin kunnostettu hevostilaksi. Hevoslaumani on suhteellisen pieni, ja hevoset ovat pääosin lämminverisiä ja suomenhevosia.

Tallin toiminta perustuu pääasiassa omien hevosteni majoittamiseen, sekä ravikilpailuissa kiertämiseen. Myöhemmin tulevaisuudessa saattaa hevosilleni mahdollisesti jälkeläisiäkin siunaantua, kunhan vain ensiksi saavuttavat urallaan jotain merkittävää, tai ovat muuten pärjänneet hyvin. Jo aikaisemmin syntyneet ja tulevaisuudessa syntyvät kasvatit tunnistaa nimen etuliitteestä 'EP' (sh) ja loppuliitteestä 'Speed' (lv, she).

Toivon, että viihdyt pienen tovin ravitallini ja valloittavien hevosteni parissa :)


Terveisin
Elisa VRL-06066, SSPäivitykset
15.02.2013 - Huh heijaa! Muutama uusi hevonen saapui talliin ja sivusto on nyt vihdoin ja viimein saanut lopullisen ulkomuodon.. Toivottavasti mieli ei muutu taas hetken päästä, olen lopen kyllästynyt ulkoasun vaihtoon! Hevosilla menee muuten hyvin, Pride ja Halo sai VRKK:n arvonimen Sunnuntairavuri ja Shotti nappasi itselleen arvonimeksi VRKK - Ammattiravuri 121 pisteellä!

06.02.2013 - Sivujen ulkoasua muokattu, hevosten sivuja rakennettu taas eteenpäin. Hevosia ilmoiteltu raveihin.

29.02.1013 - Hevosten sivuja askarreltu eteenpäin ja kasvatussivu lisätty linkkipalkkiin.

28.02.1013 - Tallista on pölyt pyyhitty ja karsinoissa uudet purut. Asukkaat pääsevät siis vihdoin muuttamaan takaisin omaan vanhaan talliin.
Lämminveriset


ori, Pride

ori, Shotgun Q'91tamma, Take It

tamma, Sevina Lust

tamma, Swanton Ach

Jo kilpailunsa kilpailleet orit ja tammat

Kisauransa päättäneet hevosemme ovat tarjolla jalostukseen.

ori, Pride

ori, Shotgun Q'91

tamma, On Target

tamma, Blackbird NorthKaikki sivuston materiaali ulkoasua myöten on Elisan käsialaa, ellei toisin mainita. Kopiointi kielletty!