Etusivu Hevoset Kasvatus Kilpailut Sähköposti
Tervetuloa tutustumaan Elisan ravihevosiin!

Elisan Ravitalli on pieni talli virtuaalisessa Etelä-Suomessa, aivan pk-seudun laidalla, mutta kuitenkin jo maaseutualueella. Hevoslaumani on suhteellisen pieni, ja hevoset ovat pääosin lämminverisiä yhtä suomenhevosta lukuun ottamatta.

Tallin toiminta perustuu pääasiassa omien hevosten majoittamiseen, sekä ravikilpailuissa kiertämiseen. Myöhemmin tulevaisuudessa saattaa hevosilleni mahdollisesti jälkeläisiäkin siunaantua, mutta
toistaiseksi hevoskasvatus ei kuulu tallin
päätoimintaan.

Kuitenkin jo aikaisemmin syntyneet ja tulevaisuudessa syntyvät kasvatit tunnistaa nimen etuliitteestä 'EP' (sh) ja loppuliitteestä 'Speed' (lv, she). Toivon, että viihdyt pienen ravitallini ja valloittavien hevosteni parissa :)


Terveisin
Elisa VRL-06066, SSPäivitykset
15.02.2013 - Huh heijaa! Muutama uusi hevonen saapui talliin ja sivusto on nyt vihdoin ja viimein saanut lopullisen ulkomuodon.. Toivottavasti mieli ei muutu taas hetken päästä, olen lopen kyllästynyt ulkoasun vaihtoon! Hevosilla menee muuten hyvin, Pride ja Halo sai VRKK:n arvonimen Sunnuntairavuri ja Shotti nappasi itselleen arvonimeksi VRKK - Ammattiravuri 121 pisteellä!

06.02.2013 - Sivujen ulkoasua muokattu, hevosten sivuja rakennettu taas eteenpäin. Hevosia ilmoiteltu raveihin.

29.02.1013 - Hevosten sivuja askarreltu eteenpäin ja kasvatussivu lisätty linkkipalkkiin.

28.02.1013 - Tallista on pölyt pyyhitty ja karsinoissa uudet purut. Asukkaat pääsevät siis vihdoin muuttamaan takaisin omaan vanhaan talliin.
Kuvien ja tekstien kopiointi on ehdottomasti kielletty! Kaikki materiaali on Elisan omaisuutta,
ellei toisin mainita!

Alkuperäinen ulkoasu © Fauteuil
Muokkaus ja kuvat © Elisa VRL-06066