Etusivu Talliesittely Hevoset Kasvatit Toiminta Copyrights

Tervetuloa Lapin maisemiin!

Tunturin Talli on pienehkö, monenkirjavan hevosen ja ponin koti. Asustelemme pohjoisemmassa virtuaali-Suomessa (siellä Joulupukin lähellä). Karsinoita on kymmenen ja pihattoon mahtuu kaksi hevosta. Karsinapaikat on pääosin käytössä vain omille hevosilleni, mutta tilanteen mukaan 1-2 karsinaa saattaa toisinaan olla vuokrattavissa, kysy lisää jos kiinnostuit :)

Tallin ympäristö on melko metsäistä, muutamia peltoja lukuunottamatta. Maisemissa näkyy myös vaaroja ja tuntureita, joista talli onkin saanut nimensä. Pihapiiristä löytyy tallin ja asuinrakennuksen lisäksi myös maneesi sekä tarhat ja peltolaidun. Kenttää meillä ei ole, mutta ulkona ratsasteluun löytyy syksyisin sänkipelto, talvella läheinen järvi ja lyhyen kesän aikana lukuisat metsätiet ja polut.

Kilpailen hevosteni kanssa villien kilpailujen eri lajeissa rauhalliseen tahtiin, ja toisinaan pyöritään myös näyttelykehissä. Laatuarvosteluun (YLA) mennään, jos on rahkeita ja hevonen sen arvoinen. ​Hevoseni ovat myös vapaasti tarjolla jalostukseen, joten jos kiinnostuit jostakin orista tai tammasta, laita sähköpostia, niin katsellaan yhdistelmiä. ​Omia kasvatteja syntyy toisinaan, mutta en käytä kasvateilla sen kummempia kasvattinimiä.

Yhteyttä voit ottaa sähköpostilla tai keskustassa (Viiru)
Terveisin Viiru VRL-06066
PS. Jätäthän terveisesi tallin vieraskirjaan, kiitos! :)


Kuulumisia tallilta

2017, marraskuun 19. - Sivuille on vihdoin löytynyt toimiva ulkoasupohja, josta sain muokattua mukavan kokonaisuuden. Hevosten sivut on vielä pahasti kesken, mutta ne muuttavat sitten aikanaan Weeblystä tänne. Hevoset saavat pikkuhiljaa myös uusia kuvia sivuille lisättäväksi, ja myös muutama uusi hevonen on muuttanut laumaan. Kerron lisää kuulumisia myöhemmin.

Kyseessä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen!