Etusivu   |   Hevoset   |   Sähköposti

Yli kymmenen vuotta siihen meni, ennen kuin ymmärsin minkälainen tallitoiminta on itselleni kaikista parhain, stressittömin ja toimivin. Sopivimmaksi vaihtoehdoksi valikoitui ihan vain yksinkertaisesti toteutettu tuontitalli, jota Unhola edustaa. Talli sijaitsee virtuaalisessa Suomessa, muttta tarkempaa sijaintia ei ole määritelty.

Unholan hevoset ovat pääosin suomenhevosia, mutta muunkin rotuisia löytyy toisinaan. Hevosten kanssa kilpaillaan pääosin koulu- ja esteratsastuksen parissa. Lisäksi joidenkin hevosten kanssa käydään näyttelyissä, ja saattaa jokunen varsakin joskus syntyä.

Hevosten perustiedot, luonteen sekä mahdolliset muut tekstit ja kuvat saa mukaan copyja vastaan. Kuvat ovat hevoskohaisia, joten niitä ei voi käyttää muilla hevosilla.

Tallennan kaikkien kilpailukutsujen osoitteet Web Archiveen, jotta kutsulinkit pysyvät tallessa mahdollisimman pitkään myös hevosten uusien omistajien löydettävänä.

Unholan kaikki hevoset ovat siis myytävänä ja niistä voi tehdä ostotarjouksia sähköpostin välityksellä.

Terveisin,
Viiru (VRL-06066)
virtuaaliviiru@gmail.com
Ulkoasu, kuvat ja tekstit © VRL-06066 (tausta Site Origin) | Kaikki luvaton, suora ja epäsuora kopiointi kielletty ilman lupaa!