Etusivu Hevoset Ravikilpailut Hevoskasvatus Sähköposti
Tämä on virtuaalitalli ja sivuilla
oleva hevonen on virtuaalihevonen!


Sivuston kuvat ja tekstit © VRL-06066,
ellei toisin mainita. Materiaalin
kopioiminen on kielletty!
Tervetuloa!

Team Liian Hitaat (TLH) on virtuaalinen ravitalli Keski-Suomessa ja tallin omistaa raviohjastaja-valmentaja Liia Lammi yhdessä puolisonsa Pasin kanssa. Talli on ns. kotitalli, omistajaparin asuessa samalla tontilla. Toiminta perustuu pääosin omien hevosten treenaamiseen ja maanviljelyyn, mutta myös yksityishevosten majoittamiseen sekä pienimuotoiseen ravihevosjalostukseen.

Yleinen ilmapiiri tilalla on rento ja humoristinen. Näillä kahdella mainitulla pärjää toisinaan kiireisessäkin arjessa hyvin ja asiat sujuvat jouhevasti. Huumorista kertoo esimerkiksi tallin nimi. Vielä toistaiseksi hevosemme eivät ole olleet "huippuunsa viritettyjä rahakoneita", vaan pikemminkin menestystä on tullut satunnaisesti. Nimi viittaa myös hyvin Liiaan.

Mutta vaikka arjessa painottuu hyvä tekemisen meininki, huumori ja rentous, hevoset pistetään aina etusijalle ja yksityisistäkin pidetään yhtä hyvää huolta, kuin omista. Ravihevosten hoitoon ja valmentamiseen löytyykin hyvät tilat ja panostamme molempiin. Tarkemman esittelyn tiloista löydät tämän sivun lopusta.Yhteydenotto:
Sähköposti elisa 06066 @ gmail . com
Virtuaalifoorumi, nimimerkki Elisa
Liia ja Pasi sekä tallin muut mahdolliset hahmot ovat Elisan virtuaalihahmoja.
Tilat ja tilukset

Talli sijaitsee omassa rauhassa Keski-Suomessa, lähellä Kuohua.