EP Talli

Tallipalo - 27.6.2018
Se oli tähän asti lämpimin kesäkuinen ilta, kun koimme kauhunhetkiä EP Tallilla. Tämä kesä oli ollut kuivin sitten pariin kymmeneen vuoteen, ja jo yli kuukauden kestänyt sateeton kausi jatkoi jatkumistaan. Noin puoli kymmenen maissa illalla hätäkeskus sai soiton alkaneesta maasto- ja tallipalosta aivan EP Tallin vieressä. Valitettavan tuulisena iltana tulen leviäminen oli surullisen nopeaa, eikä aikaakaan, kun palo todella ylsi tallin varastopäätyyn. Onni onnettomuudessa kuitenkin, että koko talli ei ennättänyt palaa, mutta varasto tuhoutui täysin, kuten myös muutama karsina varastorakennuksen puolelta. Luojan kiitos, hevoset olivat onnettomuuden aikaan rantalaitumella, mutta valitettavasti joudumme luopumaan osasta hevosista tilan vähyyden takia. Myöhemmin palon syttymissyyn tutkinnassa selvisi kyseessä olleen huolimattomien teinien tulella leikkiminen.Tervetuloa!

EP Talli on vuonna 2011 perustettu ravitalli virtuaalisessa Etelä-Suomessa. Tallin omistaa Elisa (VRL-06066) joka kisaa ja valmentaa hevosiaan ravien parissa. Toiminta pyörii lähinnä hevosten kisauttamisessa ja evm-sukuisten hevosten tuomisessa. Kilpauran jälkeen hevoset siirtyvät siitokseen tai ratsukäyttöön / virheimmille laitumille.

Kasvatustoiminta on aina ollut osana raviharrastustani, ja alusta asti mukana olleet kasvattiliitteet EP ja Speed ovat käytössä tänäkin päivänä. Kasvatteja syntyy jonkin verran, oman tarpeen ja ulkopuolisen kysynnän mukaan. Kasvatustoiminta on kuitenkin kohtalaisen pientä, mutta kaikki tallin orit ovat tarjolla jalostukseen ja tammojakin annetaan vaihtelevasti liisinkiin.

Yhteyttä voi ottaa Keskustassa nimimerkkiin Elisa, tai laittamalla sähköpostia.

Terveisin,
Elisa - virtuaaliviiru@gmail.com