Tervetuloa!

EP Talli oli kuvitteellinen ravitalli. Se sijaitsi virtuaalisessa Keski-Suomessa ja oli toiminnassa 2010-2022. Tallin perusti ja omisti Elisa Pitkäsuo (VRL-06066). Tallin henkilökunta koostui Elisan alterhahmoista (Jussi Kataja, Aino Haukka sekä Sanna Takala), joiden nimet esiintyivät useasti ravikilpailuissa osallistujina.

Tallin toimintana oli monen muun ravitallin tapaan omien hevosten kilpailuttaminen, ravihevoskasvatus sekä myös tuontihevosten myynti. EP Tallin kasvatit on alusta asti tunnistanut kisaradoilta kasvattajaliitteistä EP ja Speed. EP on ollut suomenhevosten käytössä, mutta aivan viimeisenä kasvattivuotena muutama lämminverivarsa syntyi myös EP liitteellä. Muutoin lämminveriset sekä muutama poni edustivat Speed-liitteellä. Kasvatteja syntyi vuosien saatossa vajaa 100 yksilöä, n. 91 kpl joista valtaosa lämminverisiä Speed-varsoja.


Tiedotuksia

2022
8.1.2022
EP Tallin tarina päättyy. 2010 talli avasi ensi kerran ovensa ja on siitä asti ollut aktiivisena. Kiitämme kuluneista yhteisistä ravivuosista kaikkia kasvattieni omistajia sekä meille kasvattejaan myyneitä kanssaharrastajia! EP Tallin sivut tallennetaan nykyisessä muodossaan Web Archiveen ja hevoset laitetaan myyntiin. Myyntiaika 1.1.-31.1.2022, tämän jälkeen myymättä jääneet hevoset kuopataan tai jäävät vain olemaan.

Myydyt hevoset uusine sivuineen löytyvät alla olevasta listasta:

aksu: Aken ravitalli
sh t. Jodeliina
sh t. Ero-Nessa
sh t. Pikku-Aaria
sh t. EP Manitar

Reprobate: Guest Trotters
lv t. Awesome Wild One
lv t. Tango Goin Cash
lv o. Sori Investor
sh o. Volttaari

Siinau: Power Trotters
lv o. Step Away
lv o. Chimay Red
lv t. Sweet Candy
lv t. Mattsson Carota
sh t. Rallitar
sh t. Feenixia

Spookiness: Radical Trotters
lv o. Rokokoo Rock

Meeri N.: Snilli Trotters
lv o. EP On Time
sh t. Fantaasia
sh o. Fantomi

Pierre: Kadon Kartano
sh o. Voimanpesä
sh o. EP Lokari2021
3.12.2021 - Vuosi lähenee loppuaan, on avattu jo kolme luukkua joulukalenterista. Edellisen kuukauden, marraskuun suomenhevoskantakirjasta tuli talliin menestystä, sillä kaikki kolme osallistujaa: Jodeliina, EP Tuliraivo ja Pätäkkä RC kantakirjattiin. Enpä olisi uskonut, että oma kasvatti ja kultapoika kantakirjataan juoksijasuunnan I-palkinnolle.. nyt sitä tuntee itsensä niin huonoksi, kun ei omaan kädenjälkeensä uskonut ja luottanut tarpeeksi, mutta todellakin nyt ollaan ylpeitä Raivon menestyksestä, onhan se hieno ja mukavaa, että muutkin sen näkee. Ura jalostusoriina on taattu myöhemmässä vaiheessa. Jodeliina myös siirtyy myöhemmin jalostukseen. Tamma sai kauniin II-palkinnon, kun taas Pätkä palkittiin kolmosella. Se ei ole oikein meilläkään halunnut juosta, joten saattaapi olla että ori siirtyy vuoden alusta myyntimarkkinoille, josko joku haluaisi kimon orin kouluttaa ratsupuolelle.

29.8.2021 - Pientä menestystä Kuninkuusraveissa. R.K. Susityttö juoksi finaalilähdössä viidennelle sijalle. Lisäksi kasvateistamme EP Mutteri oli orien finaalissa kolmas. EP Lakiinalle ja Vaparille ei kummoista menestystä tullut. Lakiina oli tammojen finaalissa yhdeksäs ja Vapari kymmenes maaliin juossut ori.

22.8.2021 - Talliin saapui pitkästä aikaa kylmäveristen vahvistukseen norjalainen ori, Atlas Tor. Ensi viikolla talliin matkustaa muutama kylmäverinen lisää.

25.6.2021 - Vähennämme hevosia. Myytävänä monta suomenhevos- ja lämminverijuoksijaa.
Ulkoasu © M Layouts, muokkaus VRL-06066
Otsikon kuva © tallin omaisuutta
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen