narrowbanner
koristekuva

Tervetuloa yhdistyksen sivuille!

Virtuaaliset Suomenratsut on syyskuussa 2011 perustettu virtuaalinen yhdistys, jonka idea on tukea suomenhevosten asemaa virtuaalisessa maailmassa, eritoten tulevaisuuden tähtiä, eli nuoria ja näin myös kasvattajat nostetaan omaan asemaan.

Maaliskuussa 2012 VSR:n toiminta laajeni suurella mittakaavalla kun Suomenhevosten laatuarvostelu, varsa-arviointi, kasvattaja- ja jälkeläisarvonimet siirtyivät ylläpidettäväksemme. Yhdistys oli pitkään virtuaalisten suomenhevosten eräänlainen päämaja toiminnan suhteen, sillä myös Suomenhevoskantakirja toimi VSR:n alla viiden vuoden ajan marraskuusta 2011 vuoden 2016 loppuun.

Yhdistyksen tarkoitus on tukea eniten juuri ratsujalostusta virtuaalimaailmassa, mutta kaikki tilaisuutemme on avoinna myös muiden suuntien hevosille, joten yhdistyksemme nimi ei saa ajaa käyttäjiä pois, ovemme ovat avoinna kaikille. Mielestämme varsat ja nuoret eivät saa tarpeeksi huomiota ja järjestämme neljä kertaa vuodessa ikäryhmäkilpailuja, joissa palkitaan kyseisten ikäryhmien parhaat. Virtuaaliset Suomenratsut palkitsee myös vuoden kasvattajan.

Yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on myös markkinoida rodun asemaa virtuaalimaailmassa, antaa tietämättömille tietoa rodusta ja tuoda kasvattajat esille haastatteluin ja esittelyin. Toivotamme kaikki kävijät sydämellisen tervetulleiksi yhdistyksemme sivuille ja uusia käyttäjiä opastamme mielellämme.

terveisin Juulia (VRL-12454), Elisa (VRL-06066) ja Nerita (VRL-12557)

Ota yhteyttä

Erilaiset kysymykset, kehitysehdotukset, ideat, risut, ruusut, aivan kaiken,
voi lähettää joko sähköpostitse tai yhdistyksen Keskusta-profiilin chattiin.

vsr.kisat@gmail.com Chat